Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Landsail lanceert nieuwe profielen

Landsail heeft onlangs een reeks nieuwe bandenprofielen gelanceerd om het productaanbod verder te versterken en te verbeteren. Deze nieuwe profielen zijn ontworpen om zowel de rijervaring als de veiligheid te optimaliseren, met innovatieve kenmerken die voldoen aan de behoeften van verschillende voertuigcategorieën.

Landsail RapidDragon (SUV)
De RapidDragon is de opvolger van de Qirin 990 en gedeeltelijk van de LS588UHP. Deze zomerband vertoont aanzienlijke gelijkenissen met het profiel van de Qirin 990, maar is uitgerust met 6% grotere groeven. Deze aanpassing zorgt voor verbeterde waterafvoer en verhoogt het remvermogen op natte wegen. De RapidDragon is tevens beschikbaar als een SUV-variant, met een profiel dat speciaal is afgestemd op de eisen van SUV-voertuigen.

4-Seasons (Van) 2
De 4 Seasons 2 vervangt de Seasonsdragon2 en deels ook de 4-Seasons band. Deze vierseizoenenband heeft een profiel dat veel overeenkomsten vertoont met de Seasonsdragon2. De V-vormige groeven bieden uitstekende waterafvoer, terwijl de 3D-sipes garant staan voor uitzonderlijke prestaties onder winterse omstandigheden. De Van-uitvoering beschikt over een volledig nieuw profielontwerp, dat optimale prestaties levert in zowel zomer- als winteromstandigheden.